علت دیر راه رفتن کودک

علت دیر راه رفتن کودک
لطفا به این مطلب امتیاز دهید
[تعداد امتیاز: 0 میانگین: 0]

سلام به همه دوستان عزیز. من زهرا ایزدی هستم، متخصص بهینه سازی وب سایت فروشگاه اینترنتی سیسمونی بدو نی نی، از تیم سها که مدیریت تولید محتوا و سئو وب سایت بدو نی نی را به عهده داریم. این مقاله نیز به تلاش سحر علیزاده نوشته شده و برای شما عزیزان آماده شده است. ما قصد داریم در این مقاله به یکی دیگر از موضوعات و سوالات پر تکرار شما که “علت دیر راه رفتن کودک” است، پاسخ بدهیم.

راه رفتن کودکان برای اولین بار، قطعا یکی از بهترین لذت‌های زندگی برای کودکان محسوب می‌شود. اکثر والدین تصور می‌کنند که همه کودکان در یک بازه زمانی مشخص شروع به راه رفتن می‌کنند؛ اما مطالعات نشان می‌دهند که یک بازه زمانی مشخص برای راه افتادن کودکان وجود ندارد. هر کدام از کودکان بسته به شرایط خاصی که دارند، ممکن است در بازه زمانی خاصی شروع به راه رفتن کنند. با این حال بسیاری از والدین می‌خواهند در مورد علت دیر راه رفتن کودک اطلاعات کسب نمایند.

با توجه به اینکه بسیاری از والدین نگران راه افتادن کودکان خود هستند، در ادامه این مقاله قصد داریم در مورد علت دیر راه رفتن کودک صحبت کنیم. اصلا می‌خواهیم بدانیم که بهترین زمان برای راه افتادن کودک چه زمانی است و چه زمانی باید نگران دیر راه افتادن کودک باشیم؟

بهترین زمان برای راه افتادن کودک


راه افتادن، از جمله فعالیت‌هایی است که هر کودکی را هیجان زده می‌کند. کودکان نمی‌توانند برای راه رفتن صبور باشند. با این حال همه نوزادان یا کودکان نوپا، در یک زمان شروع به راه رفتن نمی‌کنند. برخی از نوزادان در 9 ماهگی شروع به راه رفتن می‌کنند و برخی دیگر نیز ممکن تا 18 ماهگی شروع به راه رفتن نکنند. در حالی که هر دوی این زمان‌ها برای راه افتادن کودک طبیعی هستند.

در حال حاضر مشخص شده است که تنها زمانی کودک دیر راه می‌افتد که تا 18 ماهگی هیچ علائمی از راه رفتن از خودش نشان ندهد. به طور کلی کودکان نوپا باید تا 18 ماهگی بدون نیاز به کمک شروع به راه رفتن کنند. در صورتی که تا این زمان هیچ علائمی از راه رفتن از خود نشان نمی‌دهند و یا برای راه رفتن نیاز به کمک دارند، لازم است که حتما علت دیر راه افتادن کودک بررسی شود.

علت دیر راه افتادن کودک چیست؟


عوامل بسیار متعددی وجود دارند که می‌توانند به عنوان علت دیر راه افتادن کودک شناخته شوند. دلایل فیزیکی و روانی، از جمله دلایلی هستند که باعث دیر راه افتادن کودکان می‌شوند. در ادامه به برخی از علت‌های دیر راه افتادن کودک اشاره می‌کنیم.

وراثت

برخی از کودکان نوپا به دلیل شرایط ارثی، دیر راه می‌روند. در واقع، آن‌ها فرزند پدر و مادری هستند که دیر شروع به راه رفتن کرده‌اند.

شخصیت

هر چقدر هم برای شما خنده‌دار به نظر برسد، اما باز هم این یک واقعیتی است که کودکان دارای ویژگی‌های شخصیتی بسیار متفاوتی هستند. برخی از کودکان علاقه‌ای به داشتن فعالیت‌های جسمی ندارند. به همین خاطر، حوصله راه رفتن را ندارند و این موضوع می‌تواند دلیلی برای دیر راه افتادن کودک باشد.

بیماری‌های زمینه‌ای

برخی از کودکان به دلیل داشتن مشکلات جسمانی، با مشکل دیر راه افتادن مواجه می‌شوند. در صورتی که کودکان به اندازه کافی رشد نکنند، ممکن است خیلی دیرتر از دیگر کودکان شروع به راه رفتن کنند.

تولد کودک به صورت نارس

برخی از کودکان از همان ابتدا به صورت نارس (زودتر از 9 ماهگی بارداری) متولد شده‌اند. این موضوع می‌تواند دلیلی برای دیر راه افتادن کودکان باشد.

محیط زندگی

کودکانی که محیط زندگی مناسبی نداشته‌اند، ممکن است دیرتر از دیگر کودکان راه بیفتند. به طور مثال، بیماری نوزادان، عدم بازی و اکتشاف آن‌ها، عدم داشتن مهارت‌های حرکتی مختلف و … همگی می‌توانند یک علت دیر راه افتادن کودک باشند.

استفاده نامناسب از روروئک و یا وسایل مختلف دیگر

نقش روروئک در زود راه افتادن کودک قابل چشم‌پوشی نیست. البته به شرطی که سن مناسب برای استفاده از روروئک، مورد توجه قرار گیرد. در صورتی که از روروئک کودک به درستی استفاده نشود و یا کودک مدت زمان زیادی را کالسکه بنشیند، احتمال به تاخیر افتادن راه رفتن کودک وجود دارد.

لازم است بدانید که شما می‌توانید جهت تهیه روروئک در انواع زیر و با ویژگی‌های برتر از کارشناسان فروشگاه اینترنتی سیسمونی بدو نی نی راهنمایی‌های لازم را دریافت نمایید.

تاخیرهای قبلی

کودکانی که دیرتر از دیگران نشسته‌اند، سینه‌خیز یا چهار دست و پا رفته‌اند، بیشتر در معرض دیر راه افتادن هستند.

بهترین زمان برای راه افتادن کودک
بهترین زمان برای راه افتادن کودک

نوزادان چگونه راه رفتن را یاد می‌گیرند؟


شاید برای شما جالب باشد که بدانید گاهی نیازی به نگران برای علت دیر راه رفتن کودک نیست. نوزادان با بزرگ‎تر شدن و قوی‎تر شدن عضلات پاهای خودشان، به تدریج راه رفتن را یاد می‌گیرند. بدیهی است که کودکان نمی‌توانند از همان ابتدا با عضلات ضعیف پاهای خودشان، راه رفتن را یاد بگیرند. کودکان معمولا از 7 ماهگی شروع به سینه‌خیز رفتن می‌کنند و ممکن است در این زمان یک سری حرکات را به صورت ایستاده انجام دهند. قوی‎تر شدن عضلات کودکان با ایستادن آن‌ها، می‌تواند باعث شود تا آن‌ها شروع به راه رفتن کنند. کودکان در سن 8 تا 9 ماهگی، می‌توانند خودشان را از میز، صندلی و … بالا بکشند. برخی از نوزادان نیز در این حین پاهای خود را حرکت می‌دهند. انگار که قصد راه رفتن را دارند.

راه افتادن کودک مجموعه‌ای از ابزارهای مختلف است که در اثر تعادل و اعتماد به نفس کودک رخ می‌دهد. کودک در این زمان متوجه می‌شود که چگونه می‌تواند به تنهایی بایستد و بدون اینکه بیفتد، گام‌های کوتاه بردارد. بنابراین، برای اینکه کودکان شما به این مهارت‌ها برسند، عجله نکنید و برای علت دیر راه رفتن کودک نگران نباشید.

بهترین زمان برای راه افتادن نوزادان
بهترین زمان برای راه افتادن نوزادان

نقش روروئک در زود راه افتادن کودک چیست؟


حال که با علت دیر راه رفتن کودک آشنا شدیم، نوبت به آن رسیده که در مورد نقش روروئک در زود راه افتادن کودک اطلاعات کسب کنیم. به طور کلی، اگر به دنبال خرید روروئک هستید، توصیه می‌کنیم که به ویژگی‌های روروئک خوب توجه داشته باشید. چون کودکان در هنگام نشستن روی روروئک باید احساس راحتی داشته باشند. همچنین، بهتر است که با بهترین زمان استفاده از روروئک برای راه افتادن کودک نیز آشنایی داشته باشید.

اگر به دنبال خرید یک روروئک برای کودک خودتان هستید، می‌توانید از طریق بدو نی نی سفارش خود را ثبت کنید. تنوع بالای محصولات موجود در این سایت به شما این امکان را می‌دهد تا بر اساس بودجه و سلیقه خود، بهترین روروئک کودک را خریداری کنید. این محصول درب منزل شما به صورت رایگان ارسال می‌شود. همچنین، شما می‌توانید از تخفیفات مختلف بدو نی نی برای صرفه‌جویی در هزینه‌های خودتان استفاده کنید. تمامی محصولات فروشگاه بدو نی نی دارای ضمانت‌نامه و گارانتی هستند. بنابراین، خیالتان از بابت کیفیت محصولات راحت باشد.

سوالات متداول


چه زمانی برای راه افتادن کودک طبیعی است؟

برخی از کودکان در 9 ماهگی شروع به راه رفتن می‌کنند و برخی دیگر نیز ممکن تا 18 ماهگی شروع به راه رفتن نکنند، در حالی که هر دوی این زمان‌ها برای راه افتادن کودک طبیعی هستند.

در چه شرایطی باید علت دیر راه افتادن کودک بررسی شود؟

در صورتی که کودک تا 18 ماهگی هیچ علائمی از راه رفتن از خود نشان نمی‌دهد و یا برای راه رفتن نیاز به کمک دارد، باید علت این امر بررسی گردد.

علل دیر راه افتادن کودک چیست؟

  • وراثت
  • شخصیت
  • بیماری‌های زمینه‌ای
  • تولد کودک به صورت نارس
  • محیط زندگی
  • استفاده نامناسب از روروئک و یا وسایل مختلف دیگر
  • تاخیرهای قبلی

آیا روروئک در زود راه افتادن کودک کمک کننده است؟

بله، اگر این وسیله به درستی استفاده شود، باعث می‌گردد تا عضلات پای کوک قوی شود و خودش تلاش برای حرکت کردن انجام دهد.

زهرا ایزدی
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *